Door het toegenomen bouwvolume en de bouwsnelheid neemt de tijdsdruk in de bouw toe. Snelheid gaat lang niet altijd hand in hand met veilig werken. De mobiele app: DRBG, makkelijk gemaakt, stelt uitvoerders, montage- en lijmbedrijven in staat veilig en efficiënt met de producten van De RuwBouw Groep te werken. Een handige tool voor op de bouwplaats, met alle verwerkingsinstructies binnen handbereik.

De DRBG-app voor op de bouwplaats geeft u op heldere wijze informatie over de verwerking van Calduran kalkzandsteen, Dycore vloeren en Heembeton wanden. Onderwerpen als voorbereiding, lossen, verwerking en veilig werken komen aan bod. Daarnaast heeft u snel inzichtelijk welke producten en materieel u op de bouwplaats kunt nabestellen. Ook heeft u via de app op gemakkelijke wijze contact met de juiste afdeling om bijvoorbeeld materialen mee te laten leveren of pallets retour te laten sturen. Wij versturen waarschuwingen bij vrieskou of storm en geven melding bij het overschakelen van zomer- naar winterlijm. Ook geven we adviezen over veilig werken en informeren u over  innovaties, wijzigingen in het assortiment en openingstijden.

Alle belangrijke informatie voor u, als verwerker van onze producten, in één app. Beschikbaar in de Google Playstore en de App Store van Apple.

Meer informatie: www.drbg.nl