Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud Gastel
Fax: 0165-315257
E-mail: info@zuidlandlijmwerken.nl
Internet: www.zuidlandlijmwerken.nl

Werkzaam in de provincies: Overijsel, Utrecht, Noord-Holland, Zuid Holland, Gelderland, Zeeland, Noord- Brabant en Limburg.

Zuidland Lijmwerken BV is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het verlijmen van alle kalkzandsteen producten, zoals elementen / vellingkant elementen en handblokken, daarnaast ook cellenbeton handblokken, verdiepingshoge panelen (VHP’s) en Multi-por. Bijzonder is dat we als kalkzandsteen lijmbedrijf beschikken over een total station om de wanden te traceren op een lege betonvloer, waardoor fouten in maatvoering bijna niet voorkomen. Verder bieden wij u nog vele extra diensten aan om u als aannemer te ontzorgen.

Wij beschikken over een modern, divers machinepark die we voor alle toepassingen kunnen inzetten. Zuidland Lijmwerken is gevestigd in West-Brabant (Nederland). Zodoende beslaat ons werkgebied midden- en zuid-Nederland als ook geheel Belgie, waar wij ook al vele jaren zeer actief en een bewezen betrouwbare partner zijn, zowel voor aannemer als onderaannemer! Zuidland Lijmwerken beschikt over een grote groep professionele zelfstandigen die hun vak verstaan, flexibel zijn en met u meedenken.

Voor ons staan kwaliteit, betrouwbaarheid en voortgang van het werk hoog in het vaandel.